Degustační večeře s šéfkuchařem pro 2 osoby v restauraci Benjamin

Cena s DPH: 3 600,00 Kč
Cena bez DPH: 2 975,21 Kč
Koupit zážitek

Základní specifikace produktu Degustační večeře s šéfkuchařem pro 2 osoby v restauraci Benjamin

  • Kategorie: Zážitky
  • Typ: Gurmán
  • Počet osob: 2

Nahoru

Detailní informace produktu Degustační večeře s šéfkuchařem pro 2 osoby v restauraci Benjamin

Pražská gastronomická scéna se rozrostla o dalšího člena. Benjamin přinesl závan zahraniční zážitkové kuchyně do Čech. Základem je elegantní barový stůl tvarem připomínající podkovu, pouhých deset míst okolo, jediný sommeliér, dva kuchaři a jedinečný zážitek pro Vás.

Degustační menu se mění každé 2 měsíce. Skládá se vždy z 8mi chodů + amuse bouche a variace pečiva, večeře startuje od 20:00 od středy do soboty maximálně pro 10 osob, servírují Vám večeři přímo šéfkuchaři s příběhy. Přístup personálu k hostovi je individuální, lidský a rodinný.

Zážitek obsahuje:

  • 8-mi chodové degustační menu pro 2 osoby
  • konzumaci infúzované vody neomezeně

Počet osob:

2 osoby

Sezóna:

Celoročně 

Trvání:

2 - 3 hodiny.

Lokalita:

Praha 10 - Vršovice

Zajímavosti:

Za tímto konceptem pojmenovaným podle prvorozeného syna stojí otec, vynikající kuchař a majitel Café Buddha, Štěpán Návrat. Vytvořil tak kulturně-sociální koncept restaurace, který Vás naladí na dobrou notu při „dlouhém“ osmichodovém degustačním menu, které Vám představují samotní šéfkuchaři. Svou vizí se inspiroval v New Yorku v restauracích Daniel a Chef´s Table, Barceloně v La Barra a v Bangkoku u Gaggana.

Šéfkuchař Radek Jakubec svou kuchařskou kariéru plně odstartoval v Londýně. Zde působil v Gordon Ramsay´s Boxwood Café. Po svém návratu do Prahy se stal součástí týmu restaurací Flambee, Hotel Hoffmeister a Square. Poté zamířil na šéfkuchařský post, kde Metropolitan pod jeho vedením získalo michelinské doporučení. Působil jako šéfkuchař/lektor v Chefparade a Cocina Rivero nebo La Riviére. 

Druhým mužem v režii Benjamina je Gawin Lewis rodilý angličan z Bristolu. Prošel několika Michelinskými provozy, pracoval s těmi nejlepšími. Svou kuchařskou kariéru v čechách rozvíjel několik let v Kampa Parku, Hergertově Cihelně a Bellevue.

Nahoru