Kurz vaření Ola Kala - steaky a burgery s neomezenou degustací vín

Cena s DPH: 3 600,00 Kč
Cena bez DPH: 2 975,21 Kč
Koupit zážitek

Základní specifikace produktu Kurz vaření Ola Kala - steaky a burgery s neomezenou degustací vín

  • Kategorie: Zážitky
  • Typ: Gastro kurzy a vaření
  • Počet osob: 1 - 2 osoby

Nahoru

Detailní informace produktu Kurz vaření Ola Kala - steaky a burgery s neomezenou degustací vín

Správný masožravec si vždy rád pochutná na výborném fláku masa. Příprava steaků a burgerů je přesně o umu dokázat maso udělat tak, aby bylo z venku hezky opečené a uvnitř zůstalo měkké a plné šťávy a chuti. Kurz je vhodný jak pro úplné začátečníky, tak pro pokročilé kuchaře.

To vás naučí na některém z kurzů Ola kala, které se zaměřují na steaky nebo burgery. Oblečte si kuchařskou zástěru, vydejte se do sympatického pražského studia a staňte se gastroumělcem, který umí s masem dělat divy. Pod vedením profesionálních šéfkuchařů zjistíte, že připravit dokonalý steak nebo burger nemusí být žádná věda. Podle zvoleného typu kurzu se naučíte, jak vykouzlit flank steak, rib eye steak nebo třeba Black Panther Burger s trhaným vepřovým masíčkem.

Vaši kulinářskou zkušenost doprovodí degustace celých 12 druhů vynikajících vín z Francie, Itálie a Moravy.

Zážitek obsahuje:

  • Poukaz na kurz přípravy steaků nebo burgerů dle vašeho výběru pro 1 nebo 2 osoby (dle zvolené varianty)
  • Welcome drink - sklenici sektu
  • 4 hodiny intenzivního kulinářského kurzu
  • Veškeré suroviny
  • Neomezenou degustaci vína po celou dobu kurzu (cca 12 druhů vín)
  • Lahodnou kávu a výběr z různých druhů čajů
  • Filtrovanou vodu Purezza (neperlivá/perlivá), pivo, colu, a domácí ledový čaj
  • Recept připravovaného menu na doma
  • Zástěru k zapůjčení
  • Certifikát o absolvování kurzu

Tento poukaz vám umožňuje si vybrat z následujících kurzů vaření:

  • Steak a vše ze svíčkové
  • Jihoamerická masa
  • Řeznické steaky
  • B&W Burger a Brownies 

Tyto kurzy naleznete také ZDE v sekci MASO.

Průběh zážitku:

V Ola Kala se vaří vždy ve dvojicích při maximálním počtu 14 lidí. Každý účastník uvaří pod dohledem špičkových šéfkuchařů kompletní menu, které se skládá z minimálně čtyř chodů a zpravidla bývá zakončené dezertem. Účastníci si připravují vlastní porce a postupně usedají k prostřené tabuli, kde okusí svá čerstvě uvařená jídla. Během kurzu je k dispozici dokonalý servis tříčlenného personálu (servis u stolu, vinný servis a lektor). Gastronomický zážitek doplňuje neomezená degustace vína (cca 12 druhů vín) po celou dobu kurzu a výběr z kávy a různých druhů čajů. K dispozici je také filtrovaná voda Purezza (neperlivá/perlivá), pivo, cola či domácí ledový čaj. Na závěr získá každý z účastníků certifikát o absolvování kurzu.

Počet osob:

1 - 2 osoby (dle zvolené varianty)

Trvání:

cca 4 hodiny

Sezóna:

Celoročně.

Doprovod:

Není možný.

Lokalita:

Praha.

Ostatní informace:

Minimální věk pro účastníky zážitku je 16 let. Osoby mladší 18ti let nesmí požívat alkohol – při rezervaci osoby mladší 18ti let je nutné na tuto skutečnost upozornit.

Nahoru