Degustační české sedmichodové tapas menu v designové restauraci Talíř v srdci Prahy

Cena s DPH: 1 120,00 Kč
Cena bez DPH: 925,62 Kč
Koupit zážitek

Základní specifikace produktu Degustační české sedmichodové tapas menu v designové restauraci Talíř v srdci Prahy

  • Kategorie: Zážitky
  • Typ: Zážitkové degustace jídla a alkoholu
  • Počet osob: 1 - 2 osoby

Nahoru

Detailní informace produktu Degustační české sedmichodové tapas menu v designové restauraci Talíř v srdci Prahy

Zažijte úžasný večer plný vynikajícího jídla v nezapomenutelné atmosféře unikátní restaurace Talíř. Degustační sedmichodové menu je postaveno na tradiční české kuchyni a čerstvých surovinách od českých farmářů. Jednotlivé chody vám budou servírovány španělským stylem tapas na degustačních talířcích, abyste si mohli vychutnat více jídel a objevit nové kombinace chutí.

Šéfkuchař Denis Wágner se svým týmem připravuje pokrmy v otevřené kuchyni, která se nachází v přízemí restaurace a její součástí je i stylový bar. Spojení tradice se současnými kulinářskými technikami a moderním designem vytváří unikátní atmosféru restaurace. Vaše návštěva tak bude nejen dokonalým gurmánským, ale také vizuálním zážitkem.

Restaurace Talíř byla navržena oceňovanými českými architekty a nachází se v samotném srdci Prahy na Václavském náměstí. Úžasný gastronomický zážitek tak můžete spojit třeba s večerní romantickou procházkou po osvětleném centru města.

Zážitek "Degustační sedmichodové menu" obsahuje:

  • Sedmichodové degustační menu ve stylu tapas v restauraci Talíř pro 1 nebo 2 osoby (dle zvolené varianty)

Podoba degustačního menu:

  • Siven z rybářství Skalní mlýn marinovaný v červené řepě s černým rybízem, kopr, grapefruit a hořčičné semínko
  • Pěna z kozího sýra z kozí farmy Pěnčín s vanilkovým medem, ořechy a marinovanou hruškou, granátové jablko
  • Vývar z kukuřičného kuřete s trhaným masem, zahradní zeleninkou Julienne a domácími celestýnskými nudlemi
  • Farmářský salát s polníčkem a baby špenátem, zastřeným vajíčkem, krutony a slaninovými nudlemi, brambůrky grenaille
  • Česká jelení kýta pečená na zelenině, šípková omáčka, pastinákové pyré a kaštany
  • Pečené vepřové koleno od Františka Berky z Ekofarmy Tanvald, strapačky se zelím a smetanovým křenem
  • Tvarohový dort s omáčkou z lesního ovoce a citronovým prachem

Degustační menu se může lišit dle sezóny a aktuální nabídky. Výše uvádíme vybraný příklad menu.

Trvání:

3 hodiny.

Počet osob:

1 nebo 2 osoby (dle zvolené varianty).

Sezóna:

Celoročně.

Lokalita:

Restaurace Talíř - Praha 1

Ostatní informace:

Nápoje nejsou v ceně degustačního menu.

Nahoru