Degustační menu od šéfkuchaře Martina Svatka v restauraci Mace s možností vinného i nevinného párování pro 2 osoby

Cena s DPH: 3 180,00 Kč
Cena bez DPH: 2 628,10 Kč
Koupit zážitek

Základní specifikace produktu Degustační menu od šéfkuchaře Martina Svatka v restauraci Mace s možností vinného i nevinného párování pro 2 osoby

  • Kategorie: Zážitky
  • Typ: Večeře pro dva
  • Počet osob: 2 osoby

Nahoru

Detailní informace produktu Degustační menu od šéfkuchaře Martina Svatka v restauraci Mace s možností vinného i nevinného párování pro 2 osoby

Jídlo může být nejen požitek, ale i cenná zkušenost. Restaurace Mace razí filosofii návratu k přírodě, úcty ke zdraví a rozumu a svobody myšlenek. Tu promítá do podoby svých receptů a vy tak máte jistotu, že oběd či večeře v moderně zařízených prostorách vám přinesou unikátní zážitek.

Okuste spojení tradiční české gastronomie s moderními postupy. Každičký chod precizně sestaveného degustačního menu navíc může být doprovázen vinným či nevinným párováním. Obě varianty podtrhnou chuť servírovaných pokrmů a vy budete mít záruku, že budete z Mace restaurantu odcházet nadšení a s úsměvem na rtech.

Martin Svatek, kulinářský mistr a dlouholetý člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR se zaměřuje na českou gastronomii v moderním a odlehčeném provedení. V jeho kuchyni najdete převážně regionální suroviny a rád vás ve své svatyni chutí přivítá, provede a povypráví vám o roli, kterou v jeho životě hraje jídlo.

Zážitek „Degustační menu v restauraci Mace s možností vinného i nevinného párování pro 2 osoby“ obsahuje:

  • Degustační menu pro 2 osoby s možností vinného či nevinného párování (dle zvolené varianty)
  • Wi-Fi zdarma

Trvání:

Cca 2 – 3 hodiny

Počet osob:

2 osoby

Sezóna:

Celoročně

Lokalita:

MACE Restaurant Tábor

Ostatní informace:

Nevinné párování představuje párování jídel s unikátními nealkoholickými nápoji.

Ukázka z aktuálního menu:

  • AMUSE BOUCHE
  • ZÁZVOROVÝ SÝR s marinovanými kedlubnami v levanduli, maracujou, mandlemi a koriandrem
  • LIŠKOVÝ KRÉM s majoránkovým olejem a smetanovou pěnou
  • FILET Z CANDÁTA na másle s humrovou omáčkou, bramborovou kaší s pažitkou, grilovaným fenyklem s citronem a ředkvičkami
  • HŘBET Z DAŇKA  s omáčkou z červeného vína, zvěřinovým jelítkem, červenou řepou, nakládanými borůvkami a máslovým pithivierem se špekem a kapustou
  • KARAMELOVÁ KOULE s maracujou, slaným karamelem, citronem a mandarinkovou pěnou

Nahoru